Al Massira & Raamattupiiri Haagan toimipisteessä torstaisin

Aloitamme syyskuussa Haagan toimipisteessä Raamatun Äärellä -iltoja, joissa syvennymme Raamattuun joko teksti- tai aihelähtöisesti. Haagassa käynnistämme myös Al Massira -kurssin, joka toimii samalla muslimityön näkökulmasta tavoittavana ja kouluttavana.

Raamattutunti Haagan toimipisteessä joka toinen torstai (parilliset viikot, 29.11. saakka) klo 18-20. Aiheena Galatalaiskirje.

Raamattupiiri jatkaa toimintaansa vuoden vaihteen jälkeen 10.1.

 

PW89511414.jpg

Al-Massira suom. matka on avoin tie kävellä profeettojen kanssa seuraten merkkejä, jotka johdattavat Messiaaseen. Videot on kuvattu Lähi-idässä. 13 kokoontumisen sarja joka toinen torstai Vapis toimistolla Kauppalantie 32. Aloitus to. 13.9.2018 klo 18.00. (parittomat viikot) Pikku purtavaa tarjolla. Tervetuloa!

Ilta Piste