Seurakunta hakee lapsityöntekijää työsuhteeseen

PW582547.png

Haemme kokoaikaista tai osa-aikaista lapsityöntekijää vastaamaan seurakuntamme lapsityöstä. Työskentelet osana työntekijätiimiämme osallistuen toimintaamme monipuolisesti. Haluat olla tekemässä seurakunnasta paikkaa, jonne lasten ja lapsiperheiden on mukavaa, turvallista ja innostavaa tulla. Johdat seurakuntalaisista koostuvaa vapaaehtoistiimiä.

Arvostamme luovuutta, aktiivisuutta ja organisointikykyä. Pidämme tärkeänä soveltuvaa koulutusta ja kokemusta. Erityisesti kokoaikatyön hakijalta toivomme panosta myös esim. viestinnässä, hallinnollisissa tehtävissä tai perhetyössä - kykyjesi ja lahjojesi mukaan.

Palkkaus perustuu Vapaakirkon vahvistamaan taulukkopalkkaan. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemus ja CV 10.11.2019 mennessä Ari Korolaiselle (sähköposti alla). Huomioimme myös esim. videomuotoiset hakemukset.
Kysy meiltä rohkeasti lisää! Lisätietoja tehtävästä antavat seurakunnanjohtaja Ari Korolainen (helsinki@svk.fi, 0405100799) ja lastenkirkkotiimimme jäsen Tuomas Isoranta (tuomas.isoranta@kolumbus.fi, 0405332285).

Ilta Piste