Media

Pursi-lehti nostaa monenlaisia kasvoja, tapahtumia ja strategisia aiheita koko seurakunnan tietoisuuteen. Vakipalstoilla kuullaan mm. johtavan pastorin mietteitä, tutustutaan lähiseudun muiden vapaaseurakuntien toimintaan ja omien jäsenten ammatteihin. Jäsenlehti toimii liimana laajalle yhteisöllemme, jonka kaikki jäsenet eivät pääse tilaisuuksiin. Ajankohtaisista asioista viestitään jäsenistölle sähköisellä uutiskirjeellä kuukauden välein. Pursi ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja se lähetetään jäsenten kotiosoitteisiin. Painosmäärä on n. 900 kpl.

ArmollistaM.jpg

Armollista menoa on Helsingin vapaaseurakunnan tuottama Radio Dein kanavalla lähetetty radio-ohjelma. Ohjelma kuultavissa joka maanantai kello 20:00-20:30.

Sosiaalinen media