Lapset

Lapset ovat suuri ja arvokas lahja ja haluammekin tarjota heille turvallisen ympäristön kasvaa seurakuntaperheessämme. Toimintamme on kaikille lapsille avointa ja haluamme kohdata jokaisen lapsen arvokkaana yksilönä.

Lasten kirkot

Lasten kirkot järjestetään sunnuntain klo 11 jumalanpalveluksen aikaan kahdelle eri ikäryhmälle (0 -6v. ja koululaisryhmä).

Kuoro

”Kipinät” lastenkuoroa johtaa Erika Niemelä yhdessä Marja Kaaren kanssa.
(lisätietoja: erika.niemela(at)gmail.com)

Lastenrieha

Lastenrieha järjestetään kaikenikäisille lapsille syksyllä ja keväällä yhdessä Vantaan vapaaseurakunnan kanssa.  Lasten syysrieha on tänä vuonna LA 10.11. klo 13-15. Rieha alkaa yhteisellä alkuohjelmalla ja lapsille on myös toimintapisteiden lisäksi mehutarjoilu ja aikuisille kahvila.

Leiritoiminta

Kesällä järjestetään lapsille ja perheille kesäleiri kesäkuun alussa. (Seuraa ilmoittelua)
Lasten talvileiri järjestetään viikolla 8 seurakuntamme tiloissa. (Seuraa ilmoittelua)

Perhekirkot

Perhekirkkoja järjestetään erityisesti äitien -ja isänpäivänä sekä joulun aikaan.

Kaikesta toiminnasta vastaa laaja vapaaehtoisten tiimi yhdessä lapsityöstä vastaavan pastorin, Paulus Rissasen kanssa.

Tervetuloa rohkeasti mukaan tutustumaan toimintaan!

Paulus Rissanen
paulusrissanen(at)gmail.com