Rukous

Jos haluat rukousapua elämäntilanteeseesi, tule jumalanpalveluksen jälkeen rukoiltavaksi seurakuntaamme. Ammattitaitoiset ja empaattiset nimetyt rukouspalvelijat / sielunhoitajat kuuntelevat sinua ja rukoilevat puolestasi. Voit jäädä paikallesi jumalanpalveluksen jälkeen odottamaan, että sinua palvellaan tai halutessasi voit mennä seurakunnan eteen rukoiltavaksi!

Voit tulla myös rukousiltaan tiistaisin klo 18:30-20:00 pyytämään henkilökohtaista rukousta.

Lisäksi palvelemme Sinua lähimmäispuhelimessa, puh. 09-640 695 keskiviikkoisin klo 18-21 ja sunnuntaisin klo 14-17.

Voit soittaa myös Kristityt Yhdessä ry:n rukouspuhelimeen numeroon +358 40 172 7000. Rukouspuhelin avoinna joka päivä klo 19-23.

Voit myös lähettää esirukouspyyntöjä meille suoraan alla olevalla lomakkeella.

Vapaaehtoinen kenttä